Buchet pentru mama

Publicat pe Actualizat pe


Vreau sa incep aceasta proba cu o mica poveste despre mama mea.

Mama este totul pentru mine. Ea mi-a daruit viata , m-a alintat la sanu-i si m-a invatat a vorbi.Cand mic eram si mai greseam, mama avea intotdeauna un cuvant de incurajare pentru mine , chiar si atunci cand era foarte dezamagita. Dupa o vorba buna si o mangaiere din partea-i totul disparea.

Iubirea ei era nepretuita , era un tablou de pus in rama. Alaturi de mama , bolta vietii mele e linistita , fara nori , senina. Ea este o floare sfanta care-mi este invatator, ingrijirot, dar mai presus de toate prietena. Este ca o carte de povesti care-mi spune ce este biune si ce este rau , ce este frumos si ce este urat , ce este drept si ce este nedrept si cum sa fiu om in viata , cum sa inteleg trecerea prin ea. Mama este lumina vietii mele ce nu se stinge niciodata. E luceafarul ce apare in noaptea misterioasa. As vrea sa ramana mereu langa mine , sa-mi zambeasca cu ochii mari si lipezi , sa ma alinte si sa ma ajute cand am nevoie.

Si vreau sa ii multumesc pentru tot ceea ce m-a invatat , prin aceasta mica povestioara vreau sa spun ca mu doar in zilele de 1 Martie 8 Martie (Ziua Mamei) sau la ocazii trebuie sa daruiesti o floare. O floare daruita cuiva dar o sa ii inveseleasca ziua , sufeltul o sa ii alunge gandurile ce o farmanta , ii aduce fericire pe chip chiar daca este trista.

Intr-una din zile m-am gandit cum pot sa ii multumesc mamei mele pentru tot ce a facut pentru mine pana in acest moment asa ca este randul meu sa o inveselesc. M-am gandit bine si mi-am zis de ce nu as putea sa ii fac un cadou un buchet de flori zis si facut cu ideea asta am pornit la drum nu aveam de gand sa ma abat de la ea. Ma interebam oare unde pot gasii un buchet frumos de flori am cautat prin florari nu erau ceea ce doream cu adevarat , erau frumoase nimic de spus , dar totusi vroiam ceva mult mai frumos sa radieze.

Negasind ceea ce imi doream am decis sa intru pe internet sa caut o florarie online de unde totusi as putea comanda un buchet superb, dupa multa cautare am dat peste ceea ce vroiam Olla este o firma sa ii putem spune asa care se ocupa cu forma florilor prin sculpturi florale meșteșugite cu imaginație și mai puțin prin șabloane standardizate sau ambalaje clasice. Acum un an, Olla a primit titlul de furnizor al Casei Regale a României, iar dezvoltarea continuă, în ritm accelerat.olla_mic

Am gasit un buchet superb care stiam ca o va inveseli pe mama si ii va reda zambetul pe buze. Ajuns buchetul de flori prin livrare, l-am luat si m-am dus in fata mamei caruia i-am multumit pentru tot ce a facut pentru mine si ca a m-a indrumat in viata invatadu-ma sa disting bine de rau si ma format ca om. Cu lacrimi de bucurie in ochii mi-a oferit un zambet cald si mi-a spus mi-ai facut o surpiriza foarte frumoasa mangaindu-ma duios spunadu-mi ca ma iubeste nespus de mult.

curcubeul-vestitor-buchet-de-lalele-frezii-si-lisianthus

De aceea vreau sa zic si eu STOP buchetelor de flori oferite numai de ocazii speciale, evenimente și aniversări, daruti cand un buchet de flori fie mamei, iubitei, sotiei credeti-ma pe cuvant acest gest o sa aiba un efect foarte placut asupra persoanei dragi de langa voi.
Deci pot spune ca Olla ma ajutat in surpriza pe care am facut-o mamei mele si de aceea pot zice ca puteti comanda cu incredere de la ei o firma de incredere si cu persoanal bine pregatit care pune dragoste in ceea ce face. Ii puteti gasi si pe pagina de Facebook

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog.

6 gânduri despre „Buchet pentru mama

    racoltapetru6 a spus:
    26 octombrie 2016 la 4:59 am

    Un buchet de aprecieri, din partea mea!

    Apreciat de 1 persoană

    Ileana a spus:
    27 octombrie 2016 la 8:18 am

    Nu am cuvinte ! Frumos ! Succes !

    Apreciat de 1 persoană

    victoriaetveritas a spus:
    27 octombrie 2016 la 8:41 am

    Mulțumesc frumos pentru vizită! Orice persoană se așteptă să primească ceva la un eveniment important din viața ei:un gând bun , o floare, o urare….și se bucură, dar un buchet de flori primit oricând, pe neașteptate, este cel mai minunat dar și pentru cel care-l primește și pentru cel care-l oferă. O zi bună!

    Apreciat de 1 persoană

      Cenzurat a răspuns:
      27 octombrie 2016 la 9:50 am

      Da sa sti este un gest si in acelasi timp un lucru frumos , sa poti reda zambetul pe fata persoanei dragi de langa tine

      Apreciază

Lasă un comentariu