Privesc altfel

Publicat pe


​Aștern pe foaie gânduri ce îmi vin în minte,  experiențe plăcute dar și neplăcute,  unele de dor altele de mult apuse. 

Nu ma plâng ce a fost rămâne în spate,  ce va fi voi afla,  asa e viata,  mereu imprevizibilă cu bune cu rele,  cu suișuri și coborâșuri,  frumos și urât,  nu contează e viata prin care trecem. 

Ma urc pe culmile visurilor,  ma prind de sperantele viitorului, urmez poteca care mi-am ales-o. Enigme nerezolvate încă,  timpul decide pentru fiecare,  destinul ne este scris,  dar ni-l facem și noi. 

Trecem de la o stare la alta,  depinde de moment situație, de multi factori.  Suntem în trecere pe pământul acesta,  suntem ca un tren și când ne vom opri la destinație, vom vedea cu ce am rămas prin parcurgerea acestei vieți.


Ne facem planuri,  vise mărețe,  prin asta trăim,  supraviețuim. Unele ni se îndeplinesc altele se destramă sau nici măcar nu au început. Dar nu conteaza sa ne bucuram,  sa zâmbim,  sa simtim ca trăim. 


Viata trece repede nici nu ne dam seama,  suntem precum anotimpurile acum este începutul apoi nu știm cât de repede a trecut , dar ce a contat e ca ne-am bucura.


Jucam pe o scenă, ne jucam sceneta vieții,  privim înapoi dar în același timp înainte. Sa nu lăsăm  ce e rău să ne înconjoare.  

Laurentiu Slm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s