Despre mine

Cine sunt ?

Ma numesc Stoia Laurentiu , am varsta de 24 spre 25 de ani sunt zodia Scorpion, mai suparacios putin de fel dar imi trece repede , sunt o persoana sociabila , stiu sa ma fac ascultat. Imi place viata , imi plac lucrurile frumoase , incerc sa ma agat de fiecare maruntis ce imi poate inveseli ziua si sufletul. Nu imi plac oamenii care se pretind fiind prieteni tai doar ca sa fie pe langa tine si cand ai nevoie de ei nu sunt langa tine.

Am avut in viata si bune si rele dar am reusit sa imi gasesc linistea interioara si sa trec peste , cu ajutorul persoanelor care tin la mine si ma inconjor , incerc sa profit de fiecare zi a vietii pentru ca doar una avem si trebuie sa traim si sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara si ne ofera viata.

Ce vreau sa fac ?

Pai sa vedem m-am apucat de aceest blog stiu ca sunt la inceput dar asta nu ma descurajeaza , vreau sa progresez pe zi ce trece in ceea ce ofera blogul, vreau sa ofer oamenilor gandurile , emotiile si sentimentele mele prin ceea ce scriu si ceea ce fac. In timp vreau sa fac acest blog cat mai cunoscut , ca lumea sa vina sa citeasca tot ce public eu, si sa ramana cu un gust placut la ceea ce pot oferi eu.

De ce m-am apucat ?

Stand pe internet am citit peste tot, tot felul de articole cum fiecare dintre bloggeri povestesc ceea ce va ei cu adevarat. Si in cele din urma am zis haide sa ma apuc si eu sa scriu chiar imi place ceea ce fac si vreau sa inaintez in aceasta profesie sa o poti numie asa.

De la zi la zi aveam tot mai mare dorinta de-a scrie de-a oferi lumii sa vada cu adevarat ceea ce vor ei si intr-un final am hotarat sa ma apuc de scris , descoperind platforma WordPress care pot zicea ca e cu adevarat o placere sa lucrezi pe ea si ce poate sa iti ofere.

Sfaturi / Sugesti / Critici

Dupa cum spune si titlu , vreau sa imi lasa-ti in mesajle voastre sfaturile / sugestile / criticele, asta m-ar ajuta foarte mult si m-ar motiva pe viitor sunt deschis la orice ma poate ajuta pe parcursul pe care il voi urma. Asa ca nu ezitati sa ma sfatuiti.