Fericirea.

Publicat pe


De multe ori m-am intrebat ce este fercirea ? Si tot de atatea ori am si raspuns , de fiecare data dieferit pentru ca intervenea timpul, cresteam, ma maturizam. Intotdeauna, cand auzim cuvantul ”fericire” ne gandim la o persoana anume, ne gandim la sentimentele care ne leaga de cineva, la trairile frumoase si pana in ultima picatura de viata, tanjim dupa fericire.

Cautam definitii, cautam raspunsuri si asteptam totul pe tava, desi poate uneori nu oferim indeajuns de mult ca sa primim in schimb acest sentiment frumos de fericire. Pentru ca… daaaa!!! Mai intai trebuie sa oferim, ca sa primim acel ceva frumos in schimb.

Iar azi , pot spune ca fericirea, e defapt o alegere.Tu, alegi daca esti fericit sau nu. Tu, alegi pe cine pastrezi alaturi de tine, cine te va rani sau cine te va iubi.Deseori, confundam fericirea, alergam dupa persoane care nu-si au rostul din simplul fapt ca suntem oamenii si pana in clipa cand invatam sa ne trezim la realitate, suntem sortiti esecului. Alergam dupa bani, alergam dupa pozitie , uneori ne alegem prietenii cu iscusinta crezand ca vom gasi intreadevar calea spre fericire.

De fapt, fericirea nu o vei gasi niciodata atunci cand o vei cauta, fericirea o vei gasi atunci cand o vei alege. Fericirea ,e alegerea ta atata timp cat esti o persoana echilibrata si constienta de faptul ca nu exista viata, fara sens ci doar oamenii care nu l-au gasit inca !

Totul se petrece in mod ciudat si destul de ironic, uneori ! Lucrurile stau cam asa : Nu poti ajunge niciodata in varful muntelui, cu un singur pas. Totul este o lupta, pana si alegerea de a fi fericit consta in lupta cu tine insuti. E o lupta grea, nimeni nu a spus ca va fi usor, totul consta in alegerile facute.
„ALEGE , SA FI FERICIT”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s