Increderea reciproca

Publicat pe


Privind matur și realist viața partenerilor de cuplu nou mutați împreună, care doresc să își descopere adevăratele caractere, obiceiurile, cu bune și cu mai puțin bune și să se dezvolte împreună cât mai mult timp; viața de cuplu, ar putea fi frumos comparată cu creșterea și dezvoltarea unui bebeluș: în primele luni de viață, cuplul învață să meargă, făcând împreună primii păși; ceea ce înseamnă că partenerii de viață, încep să se cunoască, să observe compatibilitatile și diferențele, să observe dacă au pe ce să construiască o relație care să fie caracterizată de implicare, angajament și stabilitate, dacă au realmente scopuri comune.

Trebuie să fiți practici, cu simțul realității

Dorința de a fi împreună nu înseamnă mai mult timp de zbenguială ci aduce împreună modalitatea de a interveni pe lângă plictisitoarea rutină și micile dispute verbale ocazionale.

Începe un nou capitol rutina

Amândoi veți fi nevoiți să va schimbați programul zilnic și obiceiurile în funcție de celălalt. Dacă până acum pentru el era foarte bine să folosească podeaua în loc de șifonier pentru haine, de acum se vor schimbă multe! Iar pentru ea vor fi o grămadă de nervi, pentru că nu vei putea să îl dezveți de stilul de burlac prea ușor.

Găsește de cuviință și reflectează înainte să spui ceva

Evită să provoci discuții în contradictoriu inutile, care se pot transforma în adevărate tragedii dacă sunteți amândoi orgolioși.Uneori este bine să faci și compromisuri sau să înveți să fii discret/a și să sugerezi idei noi în loc să impui anumite reguli.

”Iubitule îmi place la nebunie când îți arunci rufele murdare la coșul de rufe” sună mai bine decât ”Iar ai aruncat hainele pe jos deși ți-am spus de atâtea ori…”.

Hotărâți totul amândoi

Oricât de bine intenționat/a ești să decorezi apartamentul și să scapi de vechiul lui/ei fotoliu, lui/ei nu o să i se pară la fel de incitant. Stabiliți regulile casei unde stați împreună și fiți sinceri de la început în legătură cu așteptările dar și cu defectele voastre.

Reclame

5 gânduri despre „Increderea reciproca

  HopeLess a spus:
  30 decembrie 2016 la 1:58 pm

  Bune… sfaturi si invataminte. Totul depinde doar de ei doi. 🙂

  Apreciat de 1 persoană

   xcs-UL a răspuns:
   30 decembrie 2016 la 4:01 pm

   Corect asa este , totul depinde de ambii parteneri. Daca nu sunt am2 implicati si nu au incredere unul in celalalt , finalul o sa fie unul nedorit.

   Apreciat de 1 persoană

  Ileana a spus:
  5 ianuarie 2017 la 10:09 pm

  Increderea reciproca, trebuie inteleasa, trebuie sa fie libera, aceea usa sa fie deschisa, insa e foarte greu, depinde de fiecare cum percepe…

  Apreciat de 1 persoană

   xcs-UL a răspuns:
   5 ianuarie 2017 la 10:15 pm

   Dupa parerea mea increderea , daca vine din ambele parti atunci totul e perfect. Cu increderea poti face orice in prezent si viitor

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s