Un copil…

Publicat pe


Pe străzile mici cenusii sau pe trotuare vedeai cum lumea alerga de colo-colo , iar masinile de culori diferite erau peste tot . O fata se plimba pe trotuarul de culoarea gri . Ochii de inger albastri stropiti cu auriu ii erau inundati de lacrimi care aratau ca niste picaturi de roua cristalina . Parul ei stralucitor asemena unui suvoi de miere ii flutura in spatele sau . Avea o piele ca de lapte si foarte delicata . Avea obrajii foarte rosiatici ca o pata de foc , pentru ca statuse foarte mult in frig.Suflet ratacitor

 

Buzele sale erau rozali , crezand ca un trandafir i-a atins buzele .
Nimeni nu stia ce simte , schita un zambet iar toata lumea credea ca este fericita , chiar daca in ochii sai era multa durere . Avea un suflet bun si ajuta pe oricine , dar se pare caci aceasta trasatura nu o prea ajuta . Nimeni nu ii intorcea favoarea . Inainte sa spuna ceva , se gandea de doua ori .

 

Dintr-o data lacrimile incep sa ii alunece pe obraz mult mai rapid , iar in minte ii venea doar ultima discutie cu prietena sa . „Imi pare rau , dar asta este .. Atata timp cat tu nu mai ai familie , nu ar mai trebui sa pastram legatura , cel putin pana parintii tai vin din America” .
Parintii ei erau plecati in America pentru a strange bani , si pe fetita au lasat-o la bunica sa . I-au promis ca o vor vizita , iar intr-un timp , cand vor avea destui bani se vor intoarce pentru totdeauna . Mereu s-au bucurat cand fetita lor ii suna si invers .

 

Vorbeau foarte mult , iar fata le spunea ce a facut toata ziua , cu cine si-a facut temele , cu cine s-a jucat si ce note a luat la scoala .
Dupa o plimbare foarte lunga pe strazile cenusii , fata si-a sters lacrimile si a pornit spre casa , unde bunica sa o astepta cu cina pusa pe masa .
Numai oamenii singuratici recunosc adevăratele valori ale prieteniei, pentru ceilati există familie…

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s