Comunicarea cu ET..

Publicat pe


Pornid de la filmul ARRIVAL care a fost lansat in cinema  pe 11 noimbrie 2016. Desi nu am avut sansa inca sa-l vad am vazut trailerul ceea ce mi sa parut o capodopera. Pai daca s-ar intampla asa ceva in viata reala , ar ridica o multime de intrebari.

  • Cine sunt?
  • Ce vor?
  • Cum am putea comunica cu ei?

Poster CC.indd

Oamenii au fost dintotdeauna atrasi de extraterestri, asa ca nu e de mirare ca am incercat sa luam legatura cu entitati straine de Terra pe diverse canale de comunicare. Multi dintre noi credem ca nu suntem singurii in acest univers infinit. In concluzie daca am trai aceelasi scenariu care este si in film pur si simplu poate unii dintre noi ar lua-o razna , altii ar fi fascinati , altii ar vrea sa investigheze sa afle cat mai multe despre ei, incercand sa comunice cu ei. Dar cum?  Stam putin sa ne gandim daca ei nu vorbesc limba noastra, poate ei comunica doar telapatic.. Hmm sunt foarte multe chestii de care nu ne-am putea da seama pe moment.

Eu unul daca as avea acesta experienta, as incerca sa vorbesc cu ei ca si cum as vorbi cu o persoana care sta in fata mea, doar ca acest sentiment mi-ar inspira putina teama stiind ca acestia nu sunt de pe Terra. De ce spun ca as vorbi direct cu ei , pai dupa logica mea sa spun asa daca odata ce au venit sa ne contacteze si-au venit din spatiu, cred cu certitudine, ca este o rasa mult mai avansata din orice punct de vedere ca noi odata ce au batut atatia ani lumina sa ne viziteze planeta. Asta ma face sa cred ca au o tehnologie mult superioara noastra printre care si ceva care sa ne inteleaga pe noi ceea ce vorbim.

Asa cum noi avem pe Terra traducatori in diverse limbii care ne ajuta sa ne intelegem cu cei care nu stiu sa vorbesca limba noastra, asa cred ca si ei poate au un traducator sau o minune tehnologica, ceea ce noua ni s-ar parea imposibil de proiectat asa ceva. Deci practic asta ar fi ideea mea in comunicare cu ei, sa vorbesc exact cum vorbesc fata in fata cu o persoana pamanteana exact ca mine.

Daca va plac filmele de genul sau alte genuri de filme fie ele de : Actiune , Groaza , Aventura , Thriler, Drama etc.. Intrati pe site-ul celor de la InterComFilm si fiti la curent cu ceea ce apare nou pe piata filmului.

logointercom_websus

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s