Despre dragoste!

Publicat pe Actualizat pe


„Într-o relaţie profundă, dragostea cuiva poate avea rezonanţe în tine şi îţi aduce adâncimile în fiinţă. Sunt două modalităţi de a te descoperi: una este meditaţia, cealaltă este dragostea. Prin celălalt devii conştient de fiinţa ta interioară. El devine un drum pentru a ajunge la tine însuţi.asteptare-iubirii

Cu cât dragostea este mai profundă, cu atât voi sunteţi mai profunzi. Dacă iubeşti pe cineva şi profunzimile tale vorbesc cu ale lui, ai o întâlnire în Fiinţă; dacă nu se întâmplă aceasta, renunţă – dar nu crea nici un conflict, bătălie sau luptă pentru aceasta, nu vă distrugeţi unul pe altul. Căutaţi în altă parte persoana care există şi care vă va iubi. Nu vă stabiliţi alături de cineva care nu este pentru voi.

Continuaţi să descoperiţi dragostea în interiorul vostru. Şi dacă iubiţi, mai devreme sau mai târziu persoana potrivită va apare, pentru că o inimă iubitoare, mai devreme sau mai târziu, vine către o inimă iubitoare. Întotdeauna se petrece aşa. Veţi găsi persoana potrivită. Dar dacă sunteţi gelos, nu o veţi găsi, dacă sunteţi doar pentru sex nu o veţi găsi, dacă trăiţi doar pentru siguranţă nu o veţi găsi.

Dragostea este o cărare primejdioasă şi doar cei care au curaj pot călători pe ea. Şi vă pot spune că este la fel ca şi meditaţia – doar pentru cei care sunt curajoşi.
Descoperiţi care vă este drumul, care poate fi destinul dumneavoastră.”

Reclame

Un gând despre „Despre dragoste!

    Ileana a spus:
    27 octombrie 2016 la 8:42 am

    Punctul pe I .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s