Pensie de 7 lei..Cruzime!!

Publicat pe


Poate vedea un parlamentar cum se traieste in Romania. O femeie in varsta de 81 de ani din coumna Dichiseni, judetul Calarasi traieste cu 7 lei pe luna. Elena Smadu isi permite doar 7 paini pe luna, in timp ce primarul comunei, Iulian Radu, este preocupat sa infiinteze un club pescaresc in zona pe deasupra se mai si lauda cu 2 Km de asfalt.

untitled

Sursa preluata ..

Aici vreau sa intervin cum spune si paragraful de mai sus „saraca femeie traieste cu doar 7 lei pe luna” , mie unu mi se pare o cruzime si o bataie de joc din partea sistemului din Romania. Dar cum la noi este ceva firesc nu mai mira nimic, de ceea ce aud, ce vad si ce traim zi de zi in aceasta tara.

Desi primarul comunei in loc sa se laude cu ceea ce vrea sa faca , mai bine ar trebuie sa se uite putin la oamenii care sunt in aceea comuna si sa incerce sa de-a o mana de ajutor , avem un exemplu destul de clar bunica Elena Smadu. Dar din cate se vede chiar nu se face nimic in acest caz , oare cate cazuri ca acestea sunt in Romania si noi nu avem habar ? Va spune eu sunt multe si vor mai fi si toate trec nevazute.

Nu vreau sa par rautacios la adresa altor oamenii , dar sincer in timp ce am citit acest articol m-am uitat si peste comentariile unora ca nu chiar nu ii pot numi oameni, care spun vorbe grele la adresa saraci femei. Am sa va arat unele dintre acele comentarii fara sa fac numele lor publice:

untitled

untitled

Si sunt foarte multe comentari pe care chiar nu vreau sa le public ca mi se par foarte urate , dupa gandirea acestora saraca femeie ar trebui luat si pusa la zid. Mai oameni buni pana stai sa faceti aceste afirmatii care nu sunt la locul lor, mai bine ati incerca sa cunoasteti acest caz , sa cunoaste situatia acestei femei , nu sa stati sa aruncati cu noroi. Cum spune si acest proverb „Nu judeca cartea dupa coperta” 

Chiar sunt foarte pornit impotriva sistemului in care traim in fiecare zi si chiar nu se face nimic desi avem exemple concrete in fiecare zi , la orice pas. Dar se pare ca pe cei de sus nu ii intereseaza ce se intampla in jurul lor si doar lor sa le mearga bine.

Chiar as dori sa puteti lasa comentarii in ceea ce priveste aceasta situatie , cum o vedeti voi si dati un share sa afle cat mai multa lume. Si oamenii buni noi trebuie sa schimbam ceva daca cei de sus nu vor.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s