Sistemul din Romania

Publicat pe Actualizat pe


Desi avem o tara frumoasa cu atractii turistice foarte frumoase din toate punctele de vedere , ceea ce ne strica pe noi este sistemul corupt care este la putere si nu face nimic pentru tara, ci doar pentru buzunarul lor propiu ne promit marea cu sarea in timpul alegerilor apoi fiecare cei ce au promis uita toate lucrurile spuse.

coruptie-la-nivel-inalt-partidele-din-romania-isi-finateaza-campaniile-electorale-din-spagi
Coruptie la nivel inalt…

De la an la an tot mai multi corupti ne conduc si sunt la putere fara ca noi sa nu putem facem nimic. Intr-o buna zi noi poporul roman ar trebuie sa ne rasculam si sa ne unim ca de la noi sa inceapa schimbarea , sa nu mai permitem hotiilor ca doar asa ii pot numi sa ne conduca si ne
manipuleze cum vor ei. Ei nu stiu ce sa se intampla cu adevarat in tara asta si ca noi suferim de pe urma lor , nu sunt deloc interesati sa faca ceva adevarat pentru noi pentru tara, locurile de munca sunt cum sunt , vedem peste tot oameni ai strazi, oameni care candva aveau o casa , dar din cauza sistemului care este in Romania au pierdut-o. Tot ce a fost cladit a fost distrus si furat peste noapate de politicieni care i-am sustinut la alegeri si acum nu fac nimic , toate combinatele care le-am avut au fost inchise si toate taiate. Dupa anul 1991 a inceput sa se aleaga praful de aceasta tara fiecare din sistem fiind doar pentru el si bununarul lui. Oamenii buni nu este bine ce se intampla in tara noastra trebuie sa luam masuri cat mai repede posibil. Ce sa va alege cu generatiile ce vin din spate ? Deja in afara suntem vazuti rau si asta nu din cauza noastra ci din cauza sistemului care ne conduce pe noi zi de zi. Ei au uitat ca fara noi nu erau acolo sus pana la urma si la urma nu ei sunt puterea ci noi poporul ar trebui sa plece urechea catre toti oamenii care traiesc in tara cat si cei din afara.

De ce majoritatea dintre noi plecam in afara ?  Trebuie sa ne asiguram un viitor noua cat si famililor noastre , aici chiar nu se poate , totul se scumpeste pe zi ce trece, dar de ce salariile nu cresc. Tot ce ne intrebam in fiecare zi este un semn de intrebare si va ramane un semn de intreabare. Pentru ca ei cei de sus nu schimba nimic , coruptia domneste la noi. Nu stiu cum percepeti voi sistemul dar eu asa il vad si cred ca nu gresesc cu nimic in ceea ce spun.

In loc ca ei sa inceapa sa investeasca in turism , agricultura si tot ce e de investit , ei se apuca si vand facem importuri in loc ca noi sa exportam produsele noastre, asa sa intamplat si cu Rosia Montana am sa fac un articol cat de curand si asupra acestui lucru. Din punctul meu de vedere este ceva dureros ceea ce se intampala cu noi cu tara din cauza acestui sistem si acestei conducere care chiar nu vrea sa faca nimic.
Va rog da-ti mai departe acest articol sa vada si alti ceea ce se intampla cu adevarat in tara. Ce tara am fost odata si unde am ajuns acum foarte dureros…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s