Copilaria

Publicat pe Actualizat pe


M-am gandit zilele astea acestea ce ar fi daca as aborda subiectul „Copilaria” si cum sa ne amintim de ea din cand in cand , cum a fost in timpul generatiei noastre. Cand eram copii stateam si ne gandeam oare cand vine timpul sa nu mai depindem de nimeni sa fim adulti sa avem propiile noastre actiunii si raspunderi.

copilarie
Copilaria una dintre cele mai frumoase etape ale vietii

Dar acum fiecare dintre noi care am ajuns la varsta in care trebuie sa ne croim un drum in viata si am ajuns sa luam propiile noastre decizi ne uitam in urma noastra si ce ne amintim ce bine ar fi daca am putea sa dam timpul inapoi sa mai fim copii unde nu duceam grija de nimic, cand ieseam pe afara cu prietenii nostri si ne jucam , uitam mereu de ora mesei si parintii nostri veneau dupa noi si ne strigau ca este vremea mesei, dar noi continuam distrandu-ne cum stiam mai bine. Ne apuca dorul si chiar am vrea sa mai traim macar o zi acel sentimet macar odata in viata.

Sa ne aducem aminte despre jocurile copilariei noastre „de-a v-ati-ascunsea” , hotii si vardisti, prinsea si multe alte jocuri pe care le jucam impreuna cu prietenii nostri. Sau cand faceam ceva gresit si ai nostri parinti ne pedepseau si cu toate acestea cand veneamu amici nostri sa ne cheme la o miuta uitam ca suntem pedepsiti si fugeam fara ca sa stie parintii si ne duceam la joaca. Cand mergeam la furat de corcoduse , mere , pere si ne alergau oamenii, Doamne ce vremuri frumoase erau pe atunci fara responsabilitati si fara sa ne facem griji de ziua de maine.

Am scris acest articol  sa mai aduc aminte la fiecare dintre noi vremurile de mult apuse dar totusi va ramane in inima si sufletul nostru si vom pastra aceste amintiri pana la sfarsitul vietii , vom avea ce povesti copiilor , nepotiilor nostri.

Daca va placut acest articol , da-ti un share m-ar ajuta enorm. De aceea va provoc sa lasa-ti in comentarii care a fost ceea mai mare nazbatie facut-a de voi la vremea aceea?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s